Brez izgovora Slovenija razpisuje delovno mesto generalnega sekretarja

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija razpisuje delovno mesto generalnega sekretarja oz. generalne sekretarke. Funkcija je opredeljena z osnutkom opisa odgovornosti del v nadaljevanju. Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija bo z izbranim kandidatom sklenila delovno razmerje za določen čas s polnim delovnim časom.

Splošne informacije

Celoten razpis je na voljo na povezavi.

Oblika dela
Zaposlitev po pogodbi o zaposlitvi s polnim delovnim časom za obdobje 24 mesecev z začetkom predvidoma 7. marca 2022.

Način izbire
Po pregledu prijav bo narejen ožji izbor kandidatov, ki bodo povabljeni na osebni razgovor.

Delovni čas
Delovni čas znaša 40 ur tedensko, ki se na podlagi odredbe delodajalca razporedijo med delovne dni. Začetek dela je vsak delovni dan med 07:00 in 10:00 uro, zaključek dela pa med 15:00 in 18:00 uro.

Poskusno obdobje
6 mesecev.

Plačilo
Začetna osnovna bruto plača je 1.893,12 eur. Zaposleni je upravičen do dodatka za malico in prevoz na delo.

Postopek prijave
Zainteresirane kandidate pozivamo, da nam pošljejo:

  • izpolnjen prijavni obrazec (del razpisne dokumentacije),
  • življenjepis in
  • motivacijsko pismo 

najpozneje do torka, 22. februarja 2022 na e-naslov info@noexcuse.si.

Vse zainteresirane prosimo, da v svojem življenjepisu izhajajo iz preteklih delovnih izkušenj na tem področju, v motivacijskem pismu pa zapišejo vizijo svojega delovanja v organizaciji. Motivacijsko pismo naj ne bo daljše od 1000 besed (dve tipkani A4 strani) in naj vključuje najpomembnejše pridobljene izkušnje, znanja in veščine, pomembne za to delovno mesto, profesionalne cilje v prihodnjih letih in svoje glavne vrednote pri delu.

Na podlagi prejetih prošenj bomo naredili ožji izbor kandidatov in se v nadaljnjem selekcijskem postopku odločili za najprimernejšega kandidata.

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih, če ti ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri. 

Za več informacij v zvezi z razpisom smo vam na voljo vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 na tel. št. 041 679 756 ali na e-mailu info@noexcuse.si.

PREBERITE TUDI

17.05.2022

RAZPIS ZA VZGOJITELJE IN…

Živjo! Poletje že trka na vrata in bližajo se tudi tabori za otroke in mladostnike v izvedbi Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija v Zgornjih Desklah.

09.05.2022

Odprte so prijave za…

Ljubljana, 5. maj 2022 – Social Impact Award je mednarodni projekt, ki letos v 18 državah nudi podporo nadobudnim mladim, ki želijo s svojo inovativno

11.04.2022

Pusti odtis: Daruj kri!

V Sloveniji vsako leto daruje kri okoli 100.000 ljudi, kar pomeni, da pokrivamo vse potrebe zdravstva, ki jih le-ta ima s transfuzijo krvi. Vsaj enkrat

Vse novice