Brez izgovora Slovenija razpisuje delovno mesto generalnega sekretarja

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija razpisuje delovno mesto generalnega sekretarja oz. generalne sekretarke. Funkcija je opredeljena z osnutkom opisa odgovornosti del v nadaljevanju. Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija bo z izbranim kandidatom sklenila delovno razmerje za določen čas s polnim delovnim časom.

Splošne informacije

Celoten razpis je na voljo na povezavi.

Oblika dela
Zaposlitev po pogodbi o zaposlitvi s polnim delovnim časom za obdobje 24 mesecev z začetkom predvidoma 7. marca 2022.

Način izbire
Po pregledu prijav bo narejen ožji izbor kandidatov, ki bodo povabljeni na osebni razgovor.

Delovni čas
Delovni čas znaša 40 ur tedensko, ki se na podlagi odredbe delodajalca razporedijo med delovne dni. Začetek dela je vsak delovni dan med 07:00 in 10:00 uro, zaključek dela pa med 15:00 in 18:00 uro.

Poskusno obdobje
6 mesecev.

Plačilo
Začetna osnovna bruto plača je 1.893,12 eur. Zaposleni je upravičen do dodatka za malico in prevoz na delo.

Postopek prijave
Zainteresirane kandidate pozivamo, da nam pošljejo:

  • izpolnjen prijavni obrazec (del razpisne dokumentacije),
  • življenjepis in
  • motivacijsko pismo 

najpozneje do torka, 22. februarja 2022 na e-naslov info@noexcuse.si.

Vse zainteresirane prosimo, da v svojem življenjepisu izhajajo iz preteklih delovnih izkušenj na tem področju, v motivacijskem pismu pa zapišejo vizijo svojega delovanja v organizaciji. Motivacijsko pismo naj ne bo daljše od 1000 besed (dve tipkani A4 strani) in naj vključuje najpomembnejše pridobljene izkušnje, znanja in veščine, pomembne za to delovno mesto, profesionalne cilje v prihodnjih letih in svoje glavne vrednote pri delu.

Na podlagi prejetih prošenj bomo naredili ožji izbor kandidatov in se v nadaljnjem selekcijskem postopku odločili za najprimernejšega kandidata.

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih, če ti ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri. 

Za več informacij v zvezi z razpisom smo vam na voljo vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 na tel. št. 041 679 756 ali na e-mailu info@noexcuse.si.

PREBERITE TUDI

21.09.2022

ČAS JE!

Prišel je tisti čas v letu, ko v Brez izgovora odpiramo vrata vsem, ki nas želijo bolje spoznati in se pridružiti naši družini. Čas je,

29.08.2022

OBJAVLJAMO NOV RAZPIS ZA…

V ekipi mladinske zveze Brez izgovora iščemo nove okrepitve – študente za izvajanje strokovnih preventivnih delavnic na osnovnih in srednjih šolah predvsem v Ljubljani in v Kopru ter tudi po drugih krajih

08.07.2022

PUSTI ODTIS, DARUJ KRI…

Rdeči križ Slovenije vabi na julijsko akcijo darovanja krvi.  Darovanje krvi je nujno potreben in nenadomestljiv način reševanja življenj. V Sloveniji vsakih 5 minut nekdo

Vse novice