Skupaj lahko pustimo močnejši odtis za boljši svet!

Želite tudi vi pustiti svoj odtis? Podprite nas z donacijo po lastnih zmožnostih in nam pomagajte še naprej ustvarjati boljšo prihodnost za vse nas.

Prav vsaka, tudi najmanjša donacija nam veliko pomeni!

Mladinska zveza Brez izgovora je nevladna in neprofitna nacionalna mladinska organizacija. Financiramo se izključno iz javnih virov, ki so neodvisni od političnega interesa in podjetij ter zasebnega kapitala. Članstvo v Brez izgovora je za mlade brezplačno, zato nam prav pride vsakršen finančni prispevek. Donacij s strani pravnih oseb ne sprejemamo.

Vaši prispevki se bodo porabili za delovanje organizacije, izvajanje obstoječih ter ustvarjanje novih programov. Obljubljamo vam, da bo vaš denar porabljen za dobre namene!

Sredstva lahko donirate na več načinov:

Neposredno nakazilo na transakcijski račun

Na naš TRR nakažite poljubni znesek. Hvaležni smo za čisto vsak prispevek, ne glede na višino zneska.

Donacija 1 % dohodnine

Ste vedeli, da dohodnino plačate v vsakem primeru, a imate možnost, da sami izberete komu boste namenili 1%? Če svoje dohodnine še niste nikomur namenili, bomo veseli, če jo namenite nam. Izpolnitev obrazca vam bo vzela 2 minuti. V obrazec vnesete podatke o opravičencu - Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija z davčno številko 84445211.

Nakazilo prek PayPal-a

Izkoristite možnost varnega plačila preko spletnega plačilnega sistema Paypal z e-naslovom president@noexcuse.si ali s klikom na desni gumb . Znesek donacije določite sami.

Enkratna ali mesečna donacija

Donirajte poljuben znesek in poljuben način plačila, izberete pa lahko tudi mesečno ali letno donacijo zneska po vaši izbiri in nam s tem pomagate ohranjati redno delovanje.

Iskrena hvala za vašo podporo v imenu celotne No Excuse ekipe!