Zagovorniški vikend

V soboto, 13. 4. na Impact Hub-u Ljubljana bo potekal zadnji dogodek v tej sezoni. Pridružite se nam na usposabljanju o javnem nastopanju in retoriki.

Usposabljanje bo vodila Klara Eva Kukovičič.

Klara Eva Kukovičič je televizijska in radijska voditeljica na RTV Slovenija ter vodja govorniške ekipe TEDxLjubljana. Na TV Slovenija vodi oddajo Infodrom, informativno oddajo za mlade, ob jutrih pa prebuja poslušalce na Prvem programu RA Slovenija. Je moderatorka številnih prireditev in dogodkov, zato velik del svojega časa preživi na odrih, kjer ji pogosto pride prav tudi znanje tujih jezikov.

V letošnjem letu se z našimi aktivnostmi pridružujemo kampanji Mladinsko delo – aktivni za prihodnost! Z vključevanjem v aktivnosti Brez izgovora, mladi pridobivajo različne kompetence, tokrat na področju retorike in javnega nastopanja. Mladinsko delo ustvarja priložnosti za mlade, kot je Zagovorniški vikend, v katere se lahko vključijo in tako postanejo aktivni pri ustvarjanju svoje prihodnosti.

V sklopu evropskega tedna mladih omogočamo brezplačen dostop do dogodka Brez izgovora za vse mlade.

Prijava je obvezna do četrtka, 11. 4. 2024 TUKAJ.

 

PREBERITE TUDI

19.04.2024

Mladi za ničelno toleranco…

Tudi v Črnomlju Iniciativa za varnejše ceste Heroji furajo v pižamah   Črnomelj, 18. april 2024 – V okviru nacionalnih prizadevanj za povečanje prometne varnosti

16.04.2024

Odločitve o strokovnosti posvetovalnega…

Ljubljana, 16. april 2024 – Včeraj, 15. aprila 2024, je v Državnem zboru Republike Slovenije potekala seja Odbora za zdravstvo, na kateri so povabljeni razpravljali

15.04.2024

Odprte so prijave za…

MLADINSKA IZMENJAVA V FRANCIJI: Moving Mountains Together Kdaj? 15. – 20. 7. 2024 Kje? Jura departma v Franciji Kdo? Mladi od 18 do 30 let.

Vse novice