SLUŽBA: Brez izgovora Slovenija išče novega generalnega sekretarja

Upravni odbor Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija razpisuje delovno mesto za: Generalno/ega sekretarko/ja za polovični delovni čas – Razpis in prijava.

Funkcija je opisana z osnutkih opisa odgovornosti del v dokumentu (razpis) spodaj. Brez izgovora Slovenija bo z izbranimi kandidati sklenil delovno razmerje za določen čas v trajanju dveh let z možnostjo podaljšanja in nadgradnje v polni delovni čas.
 
Na podlagi prejetih prošenj do vključno 1. aprila 2016 bomo naredili ožji izbor kandidatov in se na podlagi nadaljnjega selekcijskega postopka odločili za najprimernejšega kandidata.

Od izbranih kandidatov v ožjem izboru bomo zahtevali izpolnitev domače naloge, ki bo vezana na dejansko delo, ki bi ga opravljal bodoči generalni sekretar v organizaciji.  Razgovori bodo potekali med 11. do 14. aprilom 2016 z možnostjo drugega kroga razgovorov v času od 22. do 25. aprila 2016. Brez izgovora Slovenija si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih kandidatov, če ti ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri.

Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo vsak delovni dan med 10.00 in 12.00 na 01 2009562 ali na e-mailu hr@noexcuse.si.

Dokumenti:

PREBERITE TUDI

09.11.2021

Lilia’s adventure in Brežice,…

Hearing a lot about the exquisite beauty of Slovenia made me eager to write it down on my “ Must-Visit “ destinations, until the time

02.11.2021

the BREXPERIENCE

24 September, Friday. Early dawn. Sunrise over the chilly town of Brežice. Half of the Macedonian team, after being left on the highway and walked

21.10.2021

Poziv Vladi RS k…

Dvig cen električne energije in zemeljskega plina na veleprodajnih trgih v EU in napovedane podražitve energije za potrošnike zahtevajo hiter in usklajen odziv. Podpisniki poziva

Vse novice