SLUŽBA: Brez izgovora Slovenija išče novega generalnega sekretarja

Upravni odbor Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija razpisuje delovno mesto za: Generalno/ega sekretarko/ja za polovični delovni čas – Razpis in prijava.

Funkcija je opisana z osnutkih opisa odgovornosti del v dokumentu (razpis) spodaj. Brez izgovora Slovenija bo z izbranimi kandidati sklenil delovno razmerje za določen čas v trajanju dveh let z možnostjo podaljšanja in nadgradnje v polni delovni čas.
 
Na podlagi prejetih prošenj do vključno 1. aprila 2016 bomo naredili ožji izbor kandidatov in se na podlagi nadaljnjega selekcijskega postopka odločili za najprimernejšega kandidata.

Od izbranih kandidatov v ožjem izboru bomo zahtevali izpolnitev domače naloge, ki bo vezana na dejansko delo, ki bi ga opravljal bodoči generalni sekretar v organizaciji.  Razgovori bodo potekali med 11. do 14. aprilom 2016 z možnostjo drugega kroga razgovorov v času od 22. do 25. aprila 2016. Brez izgovora Slovenija si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih kandidatov, če ti ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri.

Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo vsak delovni dan med 10.00 in 12.00 na 01 2009562 ali na e-mailu hr@noexcuse.si.

Dokumenti:

PREBERITE TUDI

04.11.2022

Transparency International Slovenia ob…

Transparency International Slovenia (TI Slovenia) ob zaključku projekta Brez izgovora, ki je potekal pod okriljem mladinske zveze Brez izgovora, in v okviru katerega smo v TI

13.10.2022

Our ESC experience in…

Nice to meet you, No Excuse! So here we are. In the cozy office in the center of charming Ljubljana. Hard to believe it’s been

07.10.2022

SustainMobility adventure

Erasmus+ projects are full of experiences. Read Ceyda’s views on one of the youth exchanges which happened in Alanya, Turkey.   This summer I had

Vse novice