SLUŽBA: Brez izgovora Slovenija išče novega generalnega sekretarja

Upravni odbor Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija razpisuje delovno mesto za: Generalno/ega sekretarko/ja za polovični delovni čas – Razpis in prijava.

Funkcija je opisana z osnutkih opisa odgovornosti del v dokumentu (razpis) spodaj. Brez izgovora Slovenija bo z izbranimi kandidati sklenil delovno razmerje za določen čas v trajanju dveh let z možnostjo podaljšanja in nadgradnje v polni delovni čas.
 
Na podlagi prejetih prošenj do vključno 1. aprila 2016 bomo naredili ožji izbor kandidatov in se na podlagi nadaljnjega selekcijskega postopka odločili za najprimernejšega kandidata.

Od izbranih kandidatov v ožjem izboru bomo zahtevali izpolnitev domače naloge, ki bo vezana na dejansko delo, ki bi ga opravljal bodoči generalni sekretar v organizaciji.  Razgovori bodo potekali med 11. do 14. aprilom 2016 z možnostjo drugega kroga razgovorov v času od 22. do 25. aprila 2016. Brez izgovora Slovenija si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih kandidatov, če ti ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri.

Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo vsak delovni dan med 10.00 in 12.00 na 01 2009562 ali na e-mailu hr@noexcuse.si.

Dokumenti:

PREBERITE TUDI

15.09.2021

Akademija Brez izgovora v…

V letu 2020 je svetovna pandemija povzročila težave na področju zaposlovanja, predvsem zaposlovanja mladih. Zmanjšanje celotnega delovno aktivnega prebivalstva je bilo med leti 2019 in

07.09.2021

Summer camp 2021!

Konec julija, ko bi se nas večina najraje preselila v hladilnik, se je tudi letos odvijal tradicionalni poletni tabor No Excuse Summer Camp. Na Kokarski

05.08.2021

Pot do Fuerteventure in…

Šest aktivistov iz Slovenije se je udeležilo izmenjave, ki je trajala 6 polnih dni. Trajnostni razvoj nas je vodil skozi doživetje. Lahko bi rekli, da

Vse novice