SLUŽBA: Brez izgovora išče strokovnega sodelavca za promocijo zdravja in zdrav življenjski slog

Mladinsko združenje Brez izgovora razpisuje delovno mesto Strokovno/ga/e sodelavko/ca/ce na področju javnega zdravja za določen čas.

Mladinsko združenje Brez izgovora razpisuje delovno mesto za: Strokovne/ga sodelavke/ca na področju javnega zdravja za polovični delovni čas – Razpis in prijava.

Funkcija je opisana z osnutki opisa odgovornosti del v dokumentu (razpis) zgoraj. Mladinsko združenje Brez izgovora bo z izbranimi kandidati sklenilo delovno razmerje za določen čas v trajanju enega leta z možnostjo podaljšanja.

Poskusno obdobje: 1 mesec dni (oblika dela študentska napotnica, podjemna pogodba, druge oblike …).
 
Na podlagi prejetih prijav do (vključno) 9. maja 2016 bomo naredili ožji izbor kandidatov in se na podlagi nadaljnjega selekcijskega postopka odločili za najprimernejšega kandidata. Upoštevali bomo zgolj tiste prijave, ki bodo poslane po priporočeni pošti do (vključno) 9. maja 2016. Od izbranih kandidatov v ožjem izboru bomo zahtevali izpolnitev domače naloge, ki bo vezana na dejansko delo, ki bi ga opravljal bodoči strokovni sodelavec za področje javnega zdravja v organizaciji. Razgovori bodo potekali med 18. in 20. majem 2016, z možnostjo drugega kroga razgovorov v času od 24. do 26. maja 2016.

Mladinsko združenje Brez izgovora si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih kandidatov, če ti ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri.

Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo vsak delovni dan med 10.00 in 12.00 na 01 2009562 ali na e-mailu hr@noexcuse.si.

PREBERITE TUDI

22.03.2023

»Tobačni zakon bi moral…

Nevladne organizacije, članice Slovenskega združenja za kronične nenalezljive bolezni (ZKNB), v celoti podpiramo predlagano novelo tobačnega zakona. Dodatno predlagamo še nekaj strožjih ukrepov, ki ne

20.03.2023

Ukrainians and Slovenes: so…

Živjo!    It’s us again, Masha and Misha — Ukrainian ESC volunteers in No Excuse. We have been in Slovenia for half a year already

20.03.2023

ZAKON O OMEJEVANJU UPORABE…

3. je bil v javno razpravo posredovan Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o omejevanju uporabe tobačnih in povezanih izdelkov (ZOUTPI). Zakon želi odpraviti nepravilnosti

Vse novice