Prosto delovno mesto administratorja

Brez izgovora Slovenija razpisuje delovno mesto administratorja/ke

Splošne informacije
Celoten razpis je na voljo na povezavi.

Oblika dela
Zaposlitev za določen polni delovni čas z možnostjo podaljšanja.

Način izbire
Po pregledu prijav bo narejen ožji izbor kandidatov, ki bodo povabljeni na opravljanje kratkega testa in osebni razgovor. Prvi krog razgovorov bo predvidoma potekal med 18. in 19. decembrom, drugi krog pa 20. decembra 2018. Neizbrani kandidati bodo prav tako obveščeni preko elektronske pošte.

Delovni čas
Delovni čas znaša 40 ur tedensko, ki se na podlagi odredbe delodajalca razporedijo med delovne dni. Začetek dela je vsak delovni dan med 07:00 in 10:00 uro, zaključek dela pa med 15:00 in 18:00 uro; izjemoma v večernih urah, ob sobotah ali nedeljah.

Trajanje dela
Od izbora (3. januarja 2018) s sklenitvijo pogodbe za obdobje 24 mesecev z možnostjo podaljšanja sodelovanja.

Poskusno obdobje
6 mesecev

Plačilo
Začetna osnovna bruto plača je 1.275,42 eur.

Postopek prijave
Zainteresirane kandidate pozivamo, da nam pošljejo:
– izpolnjen prijavni obrazec (del razpisne dokumentacije),
– življenjepis (zaželena oblika Europass) in
– motivacijsko pismo najpozneje do ponedeljka, 10. decembra 2018, s priporočeno pošto na naslov Brez izgovora Slovenija, Gregorčičeva ulica 7, 1000 Ljubljana s pripisom: »RAZPIS«.

Vse zainteresirane prosimo, da v svojem življenjepisu izhajajo iz preteklih delovnih izkušenj na tem področju, v motivacijskem pismu pa zapišejo vizijo svojega delovanja v organizaciji. Motivacijsko pismo naj ne bo daljše od 1000 besed (dve tipkani A4 strani). Na podlagi prejetih prošenj bomo naredili ožji izbor kandidatov in se v nadaljnjem selekcijskem postopku odločili za najprimernejšega kandidata.
Prvi krog razgovorov bo potekali med 18. in 19. decembrom, drugi krog pa 20 decembra 2018. Brez izgovora Slovenija si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih, če ti ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri. Za več informacij v zvezi z razpisom smo vam na voljo e-mailu hr@noexcuse.si.

PREBERITE TUDI

15.09.2021

Akademija Brez izgovora v…

V letu 2020 je svetovna pandemija povzročila težave na področju zaposlovanja, predvsem zaposlovanja mladih. Zmanjšanje celotnega delovno aktivnega prebivalstva je bilo med leti 2019 in

07.09.2021

Summer camp 2021!

Konec julija, ko bi se nas večina najraje preselila v hladilnik, se je tudi letos odvijal tradicionalni poletni tabor No Excuse Summer Camp. Na Kokarski

05.08.2021

Pot do Fuerteventure in…

Šest aktivistov iz Slovenije se je udeležilo izmenjave, ki je trajala 6 polnih dni. Trajnostni razvoj nas je vodil skozi doživetje. Lahko bi rekli, da

Vse novice