Prijava za vodjo projektov za družbeno spremembo v Mladinski zvezi Brez izgovora Slovenija

Upravni odbor Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija razpisuje več mest za vodje projektov za družbeno spremembo na področjih javnega zdravja in trajnostnega razvoja – razpis in prijava.

Funkcija in naloge vodje so opisane v nadaljevanju. Brez izgovora bo z izbranimi kandidati sklenil pogodbo v trajanju enega leta in pol (18 mesecev) z možnostjo podaljšanja.

Kandidati se lahko prijavijo za vodenje projektov na naslednjih področjih:
1. Trajnostni razvoj
     a. Okolje
     b. Gospodarstvo in družba
2. Javno zdravje:
     a. Duševno zdravje
     b. Tobak in konoplja
     c. Alkohol
     d. Prehrana in gibanje

Rok za prijavo je 30. december 2016 do polnoči. Prijava mora vsebovati izpolnjen obrazec za prijavo, življenjepis in motivacijsko pismo. Prijave pošljite podpisane in skenirane na hr@noexcuse.si. Na podlagi prejetih prijav bomo izbrali najprimernejše kandidate in vas o tem obvestili do 16. januarja 2016. Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo vsak delovni dan med 10.00 in 12.00 na 01 2009562 ali na e-mail naslovu president@noexcuse.si.

PREBERITE TUDI

03.06.2021

“Odločeni! Opuščamo kajenje”

  Ljubljana, 28. maj 2021 Vsako leto 31. maja obeležujemo Svetovni dan brez tobaka, ki je letos posvečen opuščanju kajenja in poteka pod geslom »Odločeni!

22.04.2021

Simpozij: ”Odločeni! Opuščamo kajenje”

Ob Svetovnem dnevu brez tobaka bo v petek, 28. 5. 2021, potekal simpozij z naslovom “Odločeni! Opuščamo kajenje”, na katerem sodeluje tudi Zveza Brez izgovora

12.04.2021

Evropska spletna raziskava o…

Nacionalni inštitut za javno zdravje se je pridružil mednarodni raziskavi o uporabi drog, ki jo koordinira Evropski center za spremljanje drog in zasvojenosti z drogami

Vse novice