Prijava za vodjo projektov za družbeno spremembo v Mladinski zvezi Brez izgovora Slovenija

Upravni odbor Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija razpisuje več mest za vodje projektov za družbeno spremembo na področjih javnega zdravja in trajnostnega razvoja – razpis in prijava.

Funkcija in naloge vodje so opisane v nadaljevanju. Brez izgovora bo z izbranimi kandidati sklenil pogodbo v trajanju enega leta in pol (18 mesecev) z možnostjo podaljšanja.

Kandidati se lahko prijavijo za vodenje projektov na naslednjih področjih:
1. Trajnostni razvoj
     a. Okolje
     b. Gospodarstvo in družba
2. Javno zdravje:
     a. Duševno zdravje
     b. Tobak in konoplja
     c. Alkohol
     d. Prehrana in gibanje

Rok za prijavo je 30. december 2016 do polnoči. Prijava mora vsebovati izpolnjen obrazec za prijavo, življenjepis in motivacijsko pismo. Prijave pošljite podpisane in skenirane na hr@noexcuse.si. Na podlagi prejetih prijav bomo izbrali najprimernejše kandidate in vas o tem obvestili do 16. januarja 2016. Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo vsak delovni dan med 10.00 in 12.00 na 01 2009562 ali na e-mail naslovu president@noexcuse.si.

PREBERITE TUDI

17.05.2022

RAZPIS ZA VZGOJITELJE IN…

Živjo! Poletje že trka na vrata in bližajo se tudi tabori za otroke in mladostnike v izvedbi Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija v Zgornjih Desklah.

09.05.2022

Odprte so prijave za…

Ljubljana, 5. maj 2022 – Social Impact Award je mednarodni projekt, ki letos v 18 državah nudi podporo nadobudnim mladim, ki želijo s svojo inovativno

11.04.2022

Pusti odtis: Daruj kri!

V Sloveniji vsako leto daruje kri okoli 100.000 ljudi, kar pomeni, da pokrivamo vse potrebe zdravstva, ki jih le-ta ima s transfuzijo krvi. Vsaj enkrat

Vse novice