Brez izgovora Slovenija razpisuje tri delovna mesta, APYN dodatno eno

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija razpisuje tri delovna mesta za določen čas. Za polovičen delovni čas iščemo strokovno/ega sodelavko/ca za javno zdravje in sodelavko/ca za komuniciranje, medtem ko za polni delovni čas iščemo strokovno/ega sodelavko/ca za mladinsko delo. APYN išče generalno/ega sekretarko/ja.

V skladu s sklepom, sprejetim na 13. strateškem načrtovanju Upravnega odbora 11. januarja 2015, Brez izgovora Slovenija razpisuje naslednja delovna mesta:

  • strokovno/ega sodelavko/ca za mladinsko delo za polni delovni čas – Razpis in prijava,
  • strokovno/ega sodelavko/ca za javno zdravje za polovični delovni čas – Razpis in prijava  ter
  • sodelavko/ca za komuniciranje za polovični delovni čas – Razpis in prijava.
Povezana evropska mladinska organizacija Alcohol Policy Youth Network, katere Brez izgovora Slovenija je soustanovitelj, dodatno išče:
  • Generalno/ega sekretarko/ja za polovični delovni čas – Razpis in prijava. Za prijavo na ta razpis veljajo drugačni pogoji – zapisani v razpisu.
Funkcije so opredeljene z osnutki opisa odgovornosti del sodelavcev oz. sodelavk za komuniciranje v dokumentih zgoraj. Brez izgovora Slovenija bo z izbranimi kandidati sklenil delovno razmerje za določen čas v trajanju enega leta z možnostjo podaljšanja in nadgranje v polni delovni čas oz. se po potrebi dogovoril za druge možnosti izvedbe pogodbe o zaposlitvi.
 
Če se prijavljate na več delovnih mest, naj bodo motivacijska pisma vsakič drugačna in v vsaki kuverti naj bodo vsi zahtevani dokumenti, saj bodo vloge vrednotene s strani različnih komisij.

Na podlagi prejetih prošenj bomo naredili ožji izbor kandidatov in se na podlagi nadaljnjega selekcijskega postopka odločili za najprimernejšega kandidata. Razgovori bodo potekali med 10. do 17. februarjem 2015. Brez izgovora Slovenija si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih, če ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri.

Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo po telefonu med 10.00 in 12.00 vsak delovni dan na 01 2009562 ali na e-mailu hr@noexcuse.si.

Več informacij najdete zgoraj ob navedbi razpisanega delovnega mesta.

PREBERITE TUDI

04.11.2022

Transparency International Slovenia ob…

Transparency International Slovenia (TI Slovenia) ob zaključku projekta Brez izgovora, ki je potekal pod okriljem mladinske zveze Brez izgovora, in v okviru katerega smo v TI

13.10.2022

Our ESC experience in…

Nice to meet you, No Excuse! So here we are. In the cozy office in the center of charming Ljubljana. Hard to believe it’s been

07.10.2022

SustainMobility adventure

Erasmus+ projects are full of experiences. Read Ceyda’s views on one of the youth exchanges which happened in Alanya, Turkey.   This summer I had

Vse novice