Brez izgovora Slovenija razpisuje tri delovna mesta, APYN dodatno eno

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija razpisuje tri delovna mesta za določen čas. Za polovičen delovni čas iščemo strokovno/ega sodelavko/ca za javno zdravje in sodelavko/ca za komuniciranje, medtem ko za polni delovni čas iščemo strokovno/ega sodelavko/ca za mladinsko delo. APYN išče generalno/ega sekretarko/ja.

V skladu s sklepom, sprejetim na 13. strateškem načrtovanju Upravnega odbora 11. januarja 2015, Brez izgovora Slovenija razpisuje naslednja delovna mesta:

  • strokovno/ega sodelavko/ca za mladinsko delo za polni delovni čas – Razpis in prijava,
  • strokovno/ega sodelavko/ca za javno zdravje za polovični delovni čas – Razpis in prijava  ter
  • sodelavko/ca za komuniciranje za polovični delovni čas – Razpis in prijava.
Povezana evropska mladinska organizacija Alcohol Policy Youth Network, katere Brez izgovora Slovenija je soustanovitelj, dodatno išče:
  • Generalno/ega sekretarko/ja za polovični delovni čas – Razpis in prijava. Za prijavo na ta razpis veljajo drugačni pogoji – zapisani v razpisu.
Funkcije so opredeljene z osnutki opisa odgovornosti del sodelavcev oz. sodelavk za komuniciranje v dokumentih zgoraj. Brez izgovora Slovenija bo z izbranimi kandidati sklenil delovno razmerje za določen čas v trajanju enega leta z možnostjo podaljšanja in nadgranje v polni delovni čas oz. se po potrebi dogovoril za druge možnosti izvedbe pogodbe o zaposlitvi.
 
Če se prijavljate na več delovnih mest, naj bodo motivacijska pisma vsakič drugačna in v vsaki kuverti naj bodo vsi zahtevani dokumenti, saj bodo vloge vrednotene s strani različnih komisij.

Na podlagi prejetih prošenj bomo naredili ožji izbor kandidatov in se na podlagi nadaljnjega selekcijskega postopka odločili za najprimernejšega kandidata. Razgovori bodo potekali med 10. do 17. februarjem 2015. Brez izgovora Slovenija si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih, če ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri.

Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo po telefonu med 10.00 in 12.00 vsak delovni dan na 01 2009562 ali na e-mailu hr@noexcuse.si.

Več informacij najdete zgoraj ob navedbi razpisanega delovnega mesta.

PREBERITE TUDI

09.11.2021

Lilia’s adventure in Brežice,…

Hearing a lot about the exquisite beauty of Slovenia made me eager to write it down on my “ Must-Visit “ destinations, until the time

02.11.2021

the BREXPERIENCE

24 September, Friday. Early dawn. Sunrise over the chilly town of Brežice. Half of the Macedonian team, after being left on the highway and walked

21.10.2021

Poziv Vladi RS k…

Dvig cen električne energije in zemeljskega plina na veleprodajnih trgih v EU in napovedane podražitve energije za potrošnike zahtevajo hiter in usklajen odziv. Podpisniki poziva

Vse novice