Brez izgovora Slovenija razpisuje tri delovna mesta, APYN dodatno eno

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija razpisuje tri delovna mesta za določen čas. Za polovičen delovni čas iščemo strokovno/ega sodelavko/ca za javno zdravje in sodelavko/ca za komuniciranje, medtem ko za polni delovni čas iščemo strokovno/ega sodelavko/ca za mladinsko delo. APYN išče generalno/ega sekretarko/ja.

V skladu s sklepom, sprejetim na 13. strateškem načrtovanju Upravnega odbora 11. januarja 2015, Brez izgovora Slovenija razpisuje naslednja delovna mesta:

  • strokovno/ega sodelavko/ca za mladinsko delo za polni delovni čas – Razpis in prijava,
  • strokovno/ega sodelavko/ca za javno zdravje za polovični delovni čas – Razpis in prijava  ter
  • sodelavko/ca za komuniciranje za polovični delovni čas – Razpis in prijava.
Povezana evropska mladinska organizacija Alcohol Policy Youth Network, katere Brez izgovora Slovenija je soustanovitelj, dodatno išče:
  • Generalno/ega sekretarko/ja za polovični delovni čas – Razpis in prijava. Za prijavo na ta razpis veljajo drugačni pogoji – zapisani v razpisu.
Funkcije so opredeljene z osnutki opisa odgovornosti del sodelavcev oz. sodelavk za komuniciranje v dokumentih zgoraj. Brez izgovora Slovenija bo z izbranimi kandidati sklenil delovno razmerje za določen čas v trajanju enega leta z možnostjo podaljšanja in nadgranje v polni delovni čas oz. se po potrebi dogovoril za druge možnosti izvedbe pogodbe o zaposlitvi.
 
Če se prijavljate na več delovnih mest, naj bodo motivacijska pisma vsakič drugačna in v vsaki kuverti naj bodo vsi zahtevani dokumenti, saj bodo vloge vrednotene s strani različnih komisij.

Na podlagi prejetih prošenj bomo naredili ožji izbor kandidatov in se na podlagi nadaljnjega selekcijskega postopka odločili za najprimernejšega kandidata. Razgovori bodo potekali med 10. do 17. februarjem 2015. Brez izgovora Slovenija si pridržuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih, če ne bodo ustrezali razpisnim pogojem v zadovoljivi meri.

Za informacije v zvezi z razpisom smo vam na voljo po telefonu med 10.00 in 12.00 vsak delovni dan na 01 2009562 ali na e-mailu hr@noexcuse.si.

Več informacij najdete zgoraj ob navedbi razpisanega delovnega mesta.

PREBERITE TUDI

15.09.2021

Akademija Brez izgovora v…

V letu 2020 je svetovna pandemija povzročila težave na področju zaposlovanja, predvsem zaposlovanja mladih. Zmanjšanje celotnega delovno aktivnega prebivalstva je bilo med leti 2019 in

07.09.2021

Summer camp 2021!

Konec julija, ko bi se nas večina najraje preselila v hladilnik, se je tudi letos odvijal tradicionalni poletni tabor No Excuse Summer Camp. Na Kokarski

05.08.2021

Pot do Fuerteventure in…

Šest aktivistov iz Slovenije se je udeležilo izmenjave, ki je trajala 6 polnih dni. Trajnostni razvoj nas je vodil skozi doživetje. Lahko bi rekli, da

Vse novice