Brez izgovora Obala: Povežimo se!

Ker je vedno več govora kako mladi nič ne delamo, smo se aktivisti Mladinskega združenja Brez izgovora Obala odločili ukrepati.

V sklopu nacionalne izmenjave Iz Goričkega v Piran smo v nedeljo, 24. avgusta 2014 organizirali lokalni dogodek z naslovom Povežimo se! Dogodek je potekal v koprski Taverni med 16. in 19. uro, kjer so se izvajale raznorazne aktivnosti. Delavnice so bile namenjene predvsem mlajšim, vendar so se izdelovanja zapestnic, lutk, risanja, barvanja, lutkovnega gledališča ter še mnogo drugih aktivnosti udeležili tudi starejši. Med ustvarjanjem je bila poleg dobre volje prisotna tudi kitara, saj smo si želeli program še dodatno popestriti s petjem in igranjem. Na koncu je sledila še skupinska slika za spomin.

Izvedbo dogodka nam je omogočila Mestna občina Koper kot sofinancer.

PREBERITE TUDI

03.06.2021

“Odločeni! Opuščamo kajenje”

  Ljubljana, 28. maj 2021 Vsako leto 31. maja obeležujemo Svetovni dan brez tobaka, ki je letos posvečen opuščanju kajenja in poteka pod geslom »Odločeni!

22.04.2021

Simpozij: ”Odločeni! Opuščamo kajenje”

Ob Svetovnem dnevu brez tobaka bo v petek, 28. 5. 2021, potekal simpozij z naslovom “Odločeni! Opuščamo kajenje”, na katerem sodeluje tudi Zveza Brez izgovora

12.04.2021

Evropska spletna raziskava o…

Nacionalni inštitut za javno zdravje se je pridružil mednarodni raziskavi o uporabi drog, ki jo koordinira Evropski center za spremljanje drog in zasvojenosti z drogami

Vse novice