Brez izgovora Obala: Povežimo se!

Ker je vedno več govora kako mladi nič ne delamo, smo se aktivisti Mladinskega združenja Brez izgovora Obala odločili ukrepati.

V sklopu nacionalne izmenjave Iz Goričkega v Piran smo v nedeljo, 24. avgusta 2014 organizirali lokalni dogodek z naslovom Povežimo se! Dogodek je potekal v koprski Taverni med 16. in 19. uro, kjer so se izvajale raznorazne aktivnosti. Delavnice so bile namenjene predvsem mlajšim, vendar so se izdelovanja zapestnic, lutk, risanja, barvanja, lutkovnega gledališča ter še mnogo drugih aktivnosti udeležili tudi starejši. Med ustvarjanjem je bila poleg dobre volje prisotna tudi kitara, saj smo si želeli program še dodatno popestriti s petjem in igranjem. Na koncu je sledila še skupinska slika za spomin.

Izvedbo dogodka nam je omogočila Mestna občina Koper kot sofinancer.

PREBERITE TUDI

17.05.2022

RAZPIS ZA VZGOJITELJE IN…

Živjo! Poletje že trka na vrata in bližajo se tudi tabori za otroke in mladostnike v izvedbi Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija v Zgornjih Desklah.

09.05.2022

Odprte so prijave za…

Ljubljana, 5. maj 2022 – Social Impact Award je mednarodni projekt, ki letos v 18 državah nudi podporo nadobudnim mladim, ki želijo s svojo inovativno

11.04.2022

Pusti odtis: Daruj kri!

V Sloveniji vsako leto daruje kri okoli 100.000 ljudi, kar pomeni, da pokrivamo vse potrebe zdravstva, ki jih le-ta ima s transfuzijo krvi. Vsaj enkrat

Vse novice