Brez izgovora Ljubljana: Božični delavnici v CUDV Mavrica

V petek, 12.12.2014 smo aktivisti Brez izgovora Ljubljana izpeljali lokalni dogodek na CUDV Mavrica. To je pridružnica CUDV Draga, kjer za svoje varovance (to so odrasli s pridobljeno možgansko poškodbo) izvajajo organiziran program, s pomočjo katerega varovanci pridobijo večjo  mero samostojnosti. V sklopu programa izvajajo kreativne delavnice, kjer izdelujejo unikatne izdelke, ki pa jih je možno tudi kupiti.

Mladi v naši lokalni enoti  smo želeli soustvarjanja in povezovanja s CUDV Mavrica, zato smo skupaj izvedli dve božični delavnici. V sklopu prve delavnice se je izdelovalo okraske iz papirja, na drugi delavnici pa se je izdelovalo okraske iz slanega testa. Božično drevo v CUDV Mavrica je z našo pomočjo dobilo novo podobo.

Aktivisti Brez izgovora Ljubljana

PREBERITE TUDI

17.05.2022

RAZPIS ZA VZGOJITELJE IN…

Živjo! Poletje že trka na vrata in bližajo se tudi tabori za otroke in mladostnike v izvedbi Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija v Zgornjih Desklah.

09.05.2022

Odprte so prijave za…

Ljubljana, 5. maj 2022 – Social Impact Award je mednarodni projekt, ki letos v 18 državah nudi podporo nadobudnim mladim, ki želijo s svojo inovativno

11.04.2022

Pusti odtis: Daruj kri!

V Sloveniji vsako leto daruje kri okoli 100.000 ljudi, kar pomeni, da pokrivamo vse potrebe zdravstva, ki jih le-ta ima s transfuzijo krvi. Vsaj enkrat

Vse novice