Brez izgovora Ljubljana: Božični delavnici v CUDV Mavrica

V petek, 12.12.2014 smo aktivisti Brez izgovora Ljubljana izpeljali lokalni dogodek na CUDV Mavrica. To je pridružnica CUDV Draga, kjer za svoje varovance (to so odrasli s pridobljeno možgansko poškodbo) izvajajo organiziran program, s pomočjo katerega varovanci pridobijo večjo  mero samostojnosti. V sklopu programa izvajajo kreativne delavnice, kjer izdelujejo unikatne izdelke, ki pa jih je možno tudi kupiti.

Mladi v naši lokalni enoti  smo želeli soustvarjanja in povezovanja s CUDV Mavrica, zato smo skupaj izvedli dve božični delavnici. V sklopu prve delavnice se je izdelovalo okraske iz papirja, na drugi delavnici pa se je izdelovalo okraske iz slanega testa. Božično drevo v CUDV Mavrica je z našo pomočjo dobilo novo podobo.

Aktivisti Brez izgovora Ljubljana

PREBERITE TUDI

03.06.2021

“Odločeni! Opuščamo kajenje”

  Ljubljana, 28. maj 2021 Vsako leto 31. maja obeležujemo Svetovni dan brez tobaka, ki je letos posvečen opuščanju kajenja in poteka pod geslom »Odločeni!

22.04.2021

Simpozij: ”Odločeni! Opuščamo kajenje”

Ob Svetovnem dnevu brez tobaka bo v petek, 28. 5. 2021, potekal simpozij z naslovom “Odločeni! Opuščamo kajenje”, na katerem sodeluje tudi Zveza Brez izgovora

12.04.2021

Evropska spletna raziskava o…

Nacionalni inštitut za javno zdravje se je pridružil mednarodni raziskavi o uporabi drog, ki jo koordinira Evropski center za spremljanje drog in zasvojenosti z drogami

Vse novice