Anketa za mlade in mladinske delavce glede znanja in potreb na področju podnebnih sprememb

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija sodeluje v projektu Sustainaware, katerega namen je z metodami neformalnega izobraževanja poučiti mlade o podnebnih spremembah in kako jih ublažiti.

Cilji projekta so:

  • prikaz trenutnih izobraževalnih možnosti, razpoložljivih orodij in pomanjkljivosti;
  • razvoj modela izobraževalnih kompetenc, ki ga lahko mladinske organizacije in pedagoški delavci uporabljajo za poučevanje tematike podnebnih sprememb med mladimi.

Trenutno pripravljamo kompetenčni model za mlade in mladinske delavce, za čim večjo relevantnost in ustreznost pripravljenega modela pa potrebujemo pregled stanja med mladimi in mladinskimi delavci na tem področju. V ta namen smo pripravili vprašalnik, za katerega vas vabimo, da ga razširite med svojimi kontakti ali objavite v novičniku.

 

Vprašalnik je dostopen tukaj: https://forms.gle/wUFJQ3h9EMitK6vx7

PREBERITE TUDI

19.04.2024

Mladi za ničelno toleranco…

Tudi v Črnomlju Iniciativa za varnejše ceste Heroji furajo v pižamah   Črnomelj, 18. april 2024 – V okviru nacionalnih prizadevanj za povečanje prometne varnosti

16.04.2024

Odločitve o strokovnosti posvetovalnega…

Ljubljana, 16. april 2024 – Včeraj, 15. aprila 2024, je v Državnem zboru Republike Slovenije potekala seja Odbora za zdravstvo, na kateri so povabljeni razpravljali

15.04.2024

Odprte so prijave za…

MLADINSKA IZMENJAVA V FRANCIJI: Moving Mountains Together Kdaj? 15. – 20. 7. 2024 Kje? Jura departma v Franciji Kdo? Mladi od 18 do 30 let.

Vse novice