Aktiviraj se! Postani aktivist Brez izgovora!

Tukaj je september, novo šolsko leto in končno tudi čas sprejemanja novih aktivistov v Brez izgovora! Si dijak ali dijakinja, star/a med 15 in 16 let in si želiš novega znanja, poznanstev in kvalitetnega preživljanja prostega časa? Si še posebno motiviran/a za področje zdravja, trajnostnega razvoja in aktivacije mladih? Potem si pravi/a za nas!

Si se prepoznal/a v opisu in bi si želel/a izvedeti več o nas? Pobrskaj po naši spletni strani, like-aj naš Facebook profil in poglej videe na našem Youtube-u kanalu! Še posebno zadnjega, ki si ga lahko ogledaš tukaj. Kako se zabavamo na aktivnostih, se lahko prepričaš tudi na našem Instagram profilu. 

Prepričal/a se boš, kako se mladi v Brez izgovora družimo, izobražujemo in ob tem naredimo nekaj dobrega zase in druge! Članstvo v Brez izgovora je brezplačno; vse, kar potrebuješ, je volja. 

Kako se pridružiš Brez izgovora?

V septembru in oktobru bomo z delavnicami prisotni po šolah po vsej Sloveniji. Na delavnicah boš lahko izvedel/a več o delovanju Brez izgovora, o mednarodnih projektih, ki so stalnica našega delovanja in o nas – aktivistih Brez izgovora. V kolikor obiskuješ eno izmed šol iz spodnjega seznama, potem bodi pozoren/a, kdaj bomo na tvoji šoli izvedli predstavitve. Če izpolniš ta obrazec te bomo predhodno obvestili, kdaj bomo izvajali delavnice na tvoji šoli, tako da boš ready!

Gimnazija Nova Gorica 
Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina
Šolski center Kranj
Gimnazija Koper 
Gimnazija Piran
Srednja šola Izola
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
Gimnazija Ledina
Srednja medijska in grafična šola Ljubljana
Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo 

Tvoje šole ni na seznamu, a se nam želiš pridružiti? Izpolni ta obrazec ali napiši email petra.poje@noexcuse.si in posredovali ti bomo vse informacije o tem, kako se nam pridružiš!

Če te zanima kaj več, klikni na to povezavo ali malo preklikaj našo spletno stran 🙂

PREBERITE TUDI

17.05.2022

RAZPIS ZA VZGOJITELJE IN…

Živjo! Poletje že trka na vrata in bližajo se tudi tabori za otroke in mladostnike v izvedbi Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija v Zgornjih Desklah.

09.05.2022

Odprte so prijave za…

Ljubljana, 5. maj 2022 – Social Impact Award je mednarodni projekt, ki letos v 18 državah nudi podporo nadobudnim mladim, ki želijo s svojo inovativno

11.04.2022

Pusti odtis: Daruj kri!

V Sloveniji vsako leto daruje kri okoli 100.000 ljudi, kar pomeni, da pokrivamo vse potrebe zdravstva, ki jih le-ta ima s transfuzijo krvi. Vsaj enkrat

Vse novice