Aktiviraj se! Postani aktivist Brez izgovora!

Tukaj je september, novo šolsko leto in končno tudi čas sprejemanja novih aktivistov v Brez izgovora! Si dijak ali dijakinja, star/a med 15 in 16 let in si želiš novega znanja, poznanstev in kvalitetnega preživljanja prostega časa? Si še posebno motiviran/a za področje zdravja, trajnostnega razvoja in aktivacije mladih? Potem si pravi/a za nas!

Si se prepoznal/a v opisu in bi si želel/a izvedeti več o nas? Pobrskaj po naši spletni strani, like-aj naš Facebook profil in poglej videe na našem Youtube-u kanalu! Še posebno zadnjega, ki si ga lahko ogledaš tukaj. Kako se zabavamo na aktivnostih, se lahko prepričaš tudi na našem Instagram profilu. 

Prepričal/a se boš, kako se mladi v Brez izgovora družimo, izobražujemo in ob tem naredimo nekaj dobrega zase in druge! Članstvo v Brez izgovora je brezplačno; vse, kar potrebuješ, je volja. 

Kako se pridružiš Brez izgovora?

V septembru in oktobru bomo z delavnicami prisotni po šolah po vsej Sloveniji. Na delavnicah boš lahko izvedel/a več o delovanju Brez izgovora, o mednarodnih projektih, ki so stalnica našega delovanja in o nas – aktivistih Brez izgovora. V kolikor obiskuješ eno izmed šol iz spodnjega seznama, potem bodi pozoren/a, kdaj bomo na tvoji šoli izvedli predstavitve. Če izpolniš ta obrazec te bomo predhodno obvestili, kdaj bomo izvajali delavnice na tvoji šoli, tako da boš ready!

Gimnazija Nova Gorica 
Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina
Šolski center Kranj
Gimnazija Koper 
Gimnazija Piran
Srednja šola Izola
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
Gimnazija Ledina
Srednja medijska in grafična šola Ljubljana
Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo 

Tvoje šole ni na seznamu, a se nam želiš pridružiti? Izpolni ta obrazec ali napiši email petra.poje@noexcuse.si in posredovali ti bomo vse informacije o tem, kako se nam pridružiš!

Če te zanima kaj več, klikni na to povezavo ali malo preklikaj našo spletno stran 🙂

PREBERITE TUDI

03.06.2021

“Odločeni! Opuščamo kajenje”

  Ljubljana, 28. maj 2021 Vsako leto 31. maja obeležujemo Svetovni dan brez tobaka, ki je letos posvečen opuščanju kajenja in poteka pod geslom »Odločeni!

22.04.2021

Simpozij: ”Odločeni! Opuščamo kajenje”

Ob Svetovnem dnevu brez tobaka bo v petek, 28. 5. 2021, potekal simpozij z naslovom “Odločeni! Opuščamo kajenje”, na katerem sodeluje tudi Zveza Brez izgovora

12.04.2021

Evropska spletna raziskava o…

Nacionalni inštitut za javno zdravje se je pridružil mednarodni raziskavi o uporabi drog, ki jo koordinira Evropski center za spremljanje drog in zasvojenosti z drogami

Vse novice