Aktiviraj se! Postani aktivist Brez izgovora!

Tukaj je september, novo šolsko leto in končno tudi čas sprejemanja novih aktivistov v Brez izgovora! Si dijak ali dijakinja, star/a med 15 in 16 let in si želiš novega znanja, poznanstev in kvalitetnega preživljanja prostega časa? Si še posebno motiviran/a za področje zdravja, trajnostnega razvoja in aktivacije mladih? Potem si pravi/a za nas!

Si se prepoznal/a v opisu in bi si želel/a izvedeti več o nas? Pobrskaj po naši spletni strani, like-aj naš Facebook profil in poglej videe na našem Youtube-u kanalu! Še posebno zadnjega, ki si ga lahko ogledaš tukaj. Kako se zabavamo na aktivnostih, se lahko prepričaš tudi na našem Instagram profilu. 

Prepričal/a se boš, kako se mladi v Brez izgovora družimo, izobražujemo in ob tem naredimo nekaj dobrega zase in druge! Članstvo v Brez izgovora je brezplačno; vse, kar potrebuješ, je volja. 

Kako se pridružiš Brez izgovora?

V septembru in oktobru bomo z delavnicami prisotni po šolah po vsej Sloveniji. Na delavnicah boš lahko izvedel/a več o delovanju Brez izgovora, o mednarodnih projektih, ki so stalnica našega delovanja in o nas – aktivistih Brez izgovora. V kolikor obiskuješ eno izmed šol iz spodnjega seznama, potem bodi pozoren/a, kdaj bomo na tvoji šoli izvedli predstavitve. Če izpolniš ta obrazec te bomo predhodno obvestili, kdaj bomo izvajali delavnice na tvoji šoli, tako da boš ready!

Gimnazija Nova Gorica 
Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina
Šolski center Kranj
Gimnazija Koper 
Gimnazija Piran
Srednja šola Izola
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
Gimnazija Ledina
Srednja medijska in grafična šola Ljubljana
Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo 

Tvoje šole ni na seznamu, a se nam želiš pridružiti? Izpolni ta obrazec ali napiši email petra.poje@noexcuse.si in posredovali ti bomo vse informacije o tem, kako se nam pridružiš!

Če te zanima kaj več, klikni na to povezavo ali malo preklikaj našo spletno stran 🙂

PREBERITE TUDI

09.11.2021

Lilia’s adventure in Brežice,…

Hearing a lot about the exquisite beauty of Slovenia made me eager to write it down on my “ Must-Visit “ destinations, until the time

02.11.2021

the BREXPERIENCE

24 September, Friday. Early dawn. Sunrise over the chilly town of Brežice. Half of the Macedonian team, after being left on the highway and walked

21.10.2021

Poziv Vladi RS k…

Dvig cen električne energije in zemeljskega plina na veleprodajnih trgih v EU in napovedane podražitve energije za potrošnike zahtevajo hiter in usklajen odziv. Podpisniki poziva

Vse novice