Oglasi, internet in znanost

Pridruži se nam na vikendu Oglasi, internet in znanost, ki bo od 16. do 18. 2. 2024. potekal v Postojni v hostelu Proteus.

Tokrat se bomo osredotočili na razne marketinške prijeme, ki jih podjetja uporabljajo, da k svojim produktom privabijo kupce, predvsem mlade.

Kaj se bo dogajalo?
• Usposabljanje za občansko znanost: Občanska znanost je poseben koncept znanstvenoraziskovalnega dela, ki v svoje raziskave vključuje neprofesionalne raziskovalce, denimo dijake in študente – vas! Oblikovali bomo skupino 20 mladih, ki bo vključena v spremljanje marketinških oglasov in taktik za približno tri mesece, od marca do maja 2024. Tako boste lahko vključeni v čisto pravo znanstveno raziskavo.
• Delo influencerjev – eden od slovenskih spletnih zvezd nam bo predstavil, kako poteka njegovo/njeno delo in kako se vzpostavlja sodelovanje med podjetji in oglaševanjem produktov.
• Deljenje izkušenj in pogledov mladih – na vikendu se nam bodo pridružili mladi, ki jim je tematika blizu in imajo na tem področju že nekaj izkušenj: člani Brez izgovora, izvajalci strokovnih programov, udeleženci Skritih nakupov.
Začnemo v petek ob 18:00 in zaključimo v nedeljo okoli 14:00.

Cena
Stroški (prevoz in hrana) aktivnosti:
– So kriti 100%, če je oseba član Brez izgovora.
– So kriti 100%, če je oseba sodelovala v Skritih nakupih ali kakšnih drugih aktivnostih Brez izgovora.
– Niso kriti 100%, če oseba ni še nikoli sodelovala pri aktivnostih Brez izgovora. V tem primeru odšteje 20€ za cel vikend.

Prevoz do lokacije si udeleženci organizirate sami, stroški pa vam bodo povrnjeni. Spodbujamo rabo javnega prevoza!

Prijava
Prijavi se tukaj do 13. 1. 2024. Mesta so omejena!

Za dodatna vprašanja smo na voljo na manca.kozlovic@noexcuse.si.

Hvala in lepo se imejte,
organizacijska ekipa vikenda Brez izgovora

PREBERITE TUDI

19.06.2024

Otroci in mladostniki razumevanje…

» KAKO UČINKOVITO ZMANJŠATI PREKOMERNO UPORABO ZASLONOV PRI OTROCIH IN MLADOSTNIKIH « – poročilo z okrogle mize – V četrtek, 25. 4. 2024 je potekala

11.06.2024

Rezultati referenduma politiki ne…

Ljubljana, 10. junij 2024 – Na referendumu dne 9. 6. 2024 je na vprašanji glede ureditve področja konoplje odgovarjalo dobrih 41 % prebivalcev Slovenije. Rezultat

07.06.2024

Glas PROTI legalizaciji konoplje…

Ljubljana, 6. junij 2024 – Slovensko združenje za kronične nenalezljive bolezni in pridružene partnerske organizacije volivke in volivce pozivamo, da glasujejo proti predlagani dopustitvi gojenja

Vse novice